Zoll AED 3 -defibrilaattori

1995,00 

Toimitus sisältää: AED3 3-defibrilaattori, CPR Uni-Padz elektrodit aikuiselle ja lapselle, AED 3 laukku

Osasto:

Kuvaus

ZOLL AED 3 tarjoaa entistä tehokkaampaa apua elvyttäjille. Sisäänrakennettu Real CPR Help -elvytyspalaute rekisteröi elvytyksen kulkua ja antaa reaaliaikaisesti palautetta painantaelvytyksen laadusta. Tämä auttaa suorittamaan painantaelvytystä elvytyssuositusten mukaisesti.

 

Helppo käyttää

Real CPR Help -elvytyspalauteteknologia antaa reaaliaikaisen palautteen paineluelvytyksen laadusta mahdollistaen korkealaatuisen elvytyksen.

Yleiskäyttöiseen CPR Uni-padz -elektrodiin integroitu sensori mittaa rintakehän paineluita, antaa niistä palautteen ja opastaa oikeaan painelusyvyyteen ja -taajuuteen näytön visuaalisten opasteiden ja äänikomentojen avulla.

Laite ohjaa toimimaan vaihe vaiheelta kuva- ja ääniopasteiden avulla ohjeistaen esimerkiksi ”Paina kovemmin” ja ”Hyvin paineltu”. Painelusyvyyden mittari antaa näytöllä reaaliaikaisesti tiedon jokaisen painelun syvyydestä. Jatkuvatoiminen metronomi auttaa ylläpitämään oikean painelutaajuuden, vähintään 100 painallusta minuutissa.

Suuri värinäyttö esittää PPE-ajastimen jäljellä olevan elvytysjakson keston, elvytyksen kokonaisajan ja annettujen iskujen määrän. Nämä tiedot ovat tärkeitä ensihoitohenkilöstön saapuessa tapahtumapaikalle.

Aseta laite tarpeen mukaan joko pysty- tai vaaka-asentoon optimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi. Voit käyttää laitetta tavanomaiseen tapaan vaaka-asennossa tai pystyasennossa, jolloin näkyvyys on sama kuin ammattilaisten käyttämissä laitteissa.

CPR Uni-padz

Ainutlaatuiset CPR Uni-padz -elektrodit soveltuvat käytettäviksi sekä lapsilla että aikuisilla – säilyvyysaika 5 vuotta. Elektrodit rekisteröivät paineluelvytyksen laatua elvytyksen aikana.

Lapset

Jos kyseessä on lapsipotilas, vaihda ZOLL AED 3 helposti lasten elvytystoimintatilaan painamalla laitteen etuosassa olevaa lapsi-painiketta. Elektrodeja ei tarvitse vaihtaa, koska yleiskäyttöisiä CPR Uni-padz -elektrodeja voidaan käyttää sekä aikuisilla että lapsilla. ZOLL AED 3 mahdollistaa lapsen elvyttämisen yhdellä napin painalluksella.

Minimi tauot

Rapid Shock tarjoaa markkinoiden lyhimmän analyysiajan. Sen avulla ZOLL AED 3 -defibrillaattori mahdollistaa (uudella paristolla) iskun antamisen 8 sekunnin kuluttua rintakehän painelun keskeytyksestä. Tutkimukset osoittavat, että selvitymismahdollisuudet paranevat, kun defibrilloinnin viive minimoidaan PPE-jakson jälkeen.

Helppo ylläpitää

ZOLL AED 3 on helppo ylläpitää Program Management Onboardin avulla. Laite lähettää tiedot toimintatilasta sisäänrakennetun WiFin avulla. Laitteen toimintakuntoa ei enää tarvitse tarkistaa manuaalisesti. Jos ZOLL AED 3 laitteen itsetesti antaa virheilmoituksen, laite lähettää siitä tiedon sähköpostitse.

Plus Trac ja Program Management Onboard WiFi-yhteydellä

Program Management Onboard™ varmistaa, että defibrillaattorisi on aina käyttövalmiina.

Rekisteröi ZOLL AED 3 laitteesi online-palvelussa ZOLLin PlusTrac™ AED Program Management -järjestelmään. Yhdistä tämän jälkeen ZOLL AED 3 laite paikalliseen WiFi-verkkoon. Program Management Onboard raportoi jokaisen ZOLL AED 3 laitteen itsetestauksen ja toimintatilan. Jos ZOLL AED 3 laitteen itsetestaus antaa tiedon virhetilanteesta tai laitteeseen ei saada yhteyttä, niin tästä lähetetään heti tieto sähköpostitse.

PlusTrac -ohjelmistolla voit myös tarkastella defibrillaattorin toimintatilaa. Voit tarkistaa  akun varauskapasiteetin ja defibrillointielektrodien vanhenemispäivämäärät sekä seurata ensiapuhenkilösi koulutusta ja ajoittaa säännölliset sähköpostiraportit.

Huom, ZOLL PlusTrac™ palvelu on maksullinen ensimmäisen vuoden jälkeen. Itsetestin tietojen lähetys WiFin kautta alentaa akun kestoa.